Pes, Barca kudarc, kosárlabda

2010.04.21. 15:26

Ma a suliban kosaraztunk, ahol megdöbbentően jól dobtam az első meccsen (szinte a félpályától dobtam kosarat, de ehhez hozzá kell tenni, hogy kis palánkra), a többin meg mindig volt valami probléma: vagy kipattant belülről vagy el se ment addig, az a lényeg, hogy ot már nem ment annyira fényesen.

Jelenleg a Pes 2009-ben az Arsenallal játszok Bajnokok Ligája sorozatot top player mode-ban (legnehezebb mód) és eljutottam a negyeddöntőig, ahol az Inter az ellenfelem és csinálhatok akármit, Adriano mindig szerez egy vagy több gólt (újra és újra játszom a meccset, mert zavar, hogy mindig megismétlődik). Meg alapból a Pes 2009-ben az Arsenal nagyon szarul van megcsinálva, mert mindenki vagy lesérül egy egészen egyszerű szerelés után is vagy hamar kifárad, míg az Inter játékosai végig futkároznak a pályán. Felettébb bosszantó. És az is, hogy a fiatalabbak sokkal jobban játszanak, mint az öregebbek (Nasri már a 36. percben alig tántorog a pályán, míg Walcott még akkor kezd belemelegedni a meccsbe). Nehéz kihívás az Arsenallal top playerben nyerni a 2009-es verzióban. Meg a másik az, hogy North London… Ettől lehet megőrülni. Miért nem lehet tisztességesen megcsinálni a csapatot?

 

Amúgy meg a tegnapi Inter-Barca (3-1) es meccs után nagyon boldog voltam, mert a Barcát sose szerettem igazán, de most hogy megverték őket…:D Hiába, a legszebb öröm a káröröm.

A bejegyzés trackback címe:

https://rubelife.blog.hu/api/trackback/id/tr841940101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása